skip to Main Content

Haagse Hotelnacht -What makes your heart sing?

Tijdens deze mooie & inspirerende avond komen thema’s voorbij als: Waar ligt jouw passie? Waarom het hebben van moed zo belangrijk is en jij het verdient om gelukkig te zijn en opgemerkt te worden! Een spiegel voor jouw mooie binnen – en buitenkant. Tijdens deze lezing zijn zowel dames als heren van harte welkom.

U kunt deze inspireerde avond afsluiten met een heerlijke High Wine in bar/restaurant “The LivingRoom”. De chef  van het Hampshire Hotel -Babylon zal voor u een aantal overheerlijke hapjes bereiden welke u onder het genot van een aantal mooie wijnen gepresenteerd krijgt.

Carola Pavlik, kunstenares, trainer & oprichtster van het Art in Beauty platform. Haar missie: vrouwen bewust te maken van hun schoonheid (‘inside & out”), talent en potentie! Door unieke trainingen te geven en portretten te maken op spiegels in opdracht ondersteunt zij vrouwen bij het ontwikkelen van een positief zelfbeeld. Beauty is an inside job! www.carolapavlik.com

De lezing vind plaats op zaterdagavond van 20.00 tot 20.45 uur. Kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar via de website van de Haagse Hotelnacht http://www.haagsehotelnacht.nl. De extra kosten voor de High Wine bedragen €19. Reserveren is gewenst. Dit kan telefonisch via 070 3814901 of via mail: Reservations.babylon@hampshire-hotels.com

Mededeling: Dit evenement wordt georganiseerd door de Haagse Hotelnacht en is daarom alleen toegankelijk voor mensen uit deze regio.

Back To Top

Subscribe To Happiness

 

Don't miss out on your Happiness! Receive the latest news updates, events and videos!

You have Successfully Subscribed!